Verlossende aflossers: Snappcar loopt lekker

vrijdag 1 juni 2018

Snappcar loopt lekker

Sinds we onze Honda Civic Hybrid sedan hebben was het begin van verhuur stroef maar na een half jaar kregen we onze eerste verzoeken en blije reacties dat de auto zo fijn is. Inmiddels hebben we vaste huurders wat een prettige bijkomstigheid is omdat je weet dat ze je auto kennen. Momenteel zijn we succesvoller dan met onze vorige auto die we via Snappcar verhuurde en drukt dit behoorlijk onze kosten.

Nu met de vakantie periode krijgen we ook meerdaagse verzoeken en dan gaat het snel. Zo zal de auto vanaf morgen een lange week weg zijn aan 2 verhuurders. Een aansluitende verhuur. Gelukkig hebben we zelf de auto voor deze periode niet 123 nodig.

Het voelt inmiddels als een gezamenlijke auto met de vaste huurders alleen is de auto van ons, hebben wij de vrijheid om deze te gebruiken.

Voor mensen die een auto hebben maar hem af&toe kunnen missen is het een aanrader om Snappcar te gebruiken. Er zijn toch best veel mensen die hier gebruik van maken en levert toch een leuk zakcentje op.

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat het zo lekker loopt! Ik durf het met mijn auto eigenlijk niet aan. Dat is een nieuwe (althans, door mij nieuw gekochte) auto, waar ik heel zuinig op ben. Ik moet er dan niet aan denken dat ik dan voor een paar tientjes te maken krijg met schade of weet ik veel, plekken in de leren bekleding ofzo. Ik denk wel dat ik het zeker eens geprobeerd had, als ik een oudere auto had gehad. Je hebt dan toch al snel je vaste lasten er weer uit, denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen