Verlossende aflossers: Iets nieuws gekocht met korting op korting op korting

maandag 6 januari 2020

Iets nieuws gekocht met korting op korting op korting

Vorige week hebben we sinds lange tijd weer iets nieuws gekocht. Al een paar jaar zuigen we thuis met een stofzuiger waar de kabel niet vastklikt als deze helemaal uitgetrokken is. Met een knijper zetten we de kabel vast. Wel verloren we afgelopen maanden een paar keer een van de zwenkwieltjes. Hoewel de stofzuiger (Siemens) gewoon nog zijn werk goed doet valt deze toch stiekem uit elkaar. Tot met afgelopen kerst konden we daar prima mee leven totdat we in het huis waar we oppasten op 2 katten en 1 hond, via TrustedHouseSitters, de boel stofzuigde met een draadloze Dyson. Natasja was meteen verkocht en zei: 'Deze wil ik ook heb!!!'
Ik was er zelf niet zo van gecharmeerd en vond dat we prima met onze stofzuiger verder konden maar ook ik werd wel stiekem enthousiast van zo'n draadloze stofzuiger nadat ik in het oppas adres stof had gezogen met zo'n draadloze. Het is snel en makkelijk in gebruik. Voor ons 2-kamerappartment ook prima, daarnaast is de stofzuiger ook een kruimeldief.

Op tv zagen we veel reclame van de draadloze stofzuiger van Bosch. Na de verkoop van de auto waardoor we extra geld hebben, ben ik maar eens gaan kijken naar zo'n nieuwe stofzuiger en kwam al snel uit bij 2 merken: Dyson en Bosch. Laatste is goedkoper dus als consuminderaar vond ik dat de meest aantrekkelijke. Voor dat ik nieuw wilde aanschaffen struinde ik als eerste markplaats af en daar was de waarde van de stofzuigers best nog hoog. Er was genoeg aanbod alleen nu een stofzuiger ophalen gaat niet zo makkelijk omdat we de auto net hebben weggedaan. Uiteindelijk kwam ik bij een marktplaats advertentie terecht van een Bosch die voor 300 euro te koop stond. Gezien ik voor 349 euro (tijdelijke grote korting bij bol.com, inmiddels niet meer zo hoog!) een nieuwe kon kopen bood ik 250 euro. Daar ging de verkoper mee akkoord echter in de tussentijd kwam ik er ook achter dat deze uitverkoop ook nog via Bosch op het type een 70 euro cashback had (actie geldig t/m 12/1/20). Dat betekent dat ik voor een gloednieuw apparaat nog maar 279 euro betaal. Dat is niet zo veel meer verwijderd van de 2e hands. Verder heb ik hier op mijn blog een referral partner link van bol.com. Als ik via deze link bij bol.com wat bestel dan krijg ik daar commissiegeld over. Via deze link geef ik mezelf dus indirect ook weer korting. In dit geval bleek dat 8,65 euro te zijn. Maakt mijn aanschaf van de nieuwe stofzuiger 271,35 euro en dan wordt het gratis bezorgd en hoef ik niet op de fiets, OV of geleende auto ergens een 2e hands stofzuiger over te nemen.

Het leveren van bol.com en postnl is nog een ding. Afgelopen donderdag bestelde ik de stofzuiger die de volgende dag, vrijdag 3/1, zou worden besteld maar in de late avond kreeg ik al bericht dat dit pas zaterdag zou worden. Op zaterdag zou het pakket tussen 14:35-16:35u bezorgd worden echter kregen wij tijdens ons afwezigheid door boodschappen een bericht dat de bezorger niet kon afleveren op het tijdstip 13:53u. En maandag konden we het ophalen op een postnl adres. Daar wisten wij al van dat die op maandag niet bezorgd zou worden omdat de lokale Primera op maandag dicht was. Daar hebben we maar meteen wat tweets aan gewijd waar bol.com zelf al snel op reageerde met medeleven maar niet met een oplossing. Dus ja fijn dat ze reageren maar ze laten het enorm liggen door iets te regelen of terug te koppelen. Een tijdsvak van bezorgen geeft geen enkele garantie bij postnl. Gelukkig was de bezorging van de nieuwe koelkast voor mijn schoonmoeder via bezorger Dynalogic wel in het aangegeven tijdsvak en op afspraak afgelopen weekend.
Vanochtend kreeg ik bericht van Postnl dat ze weer vertraging hebben met levering en deze nu dinsdag, morgen, wordt afgeleverd op de postnl locatie bij ons in de buurt ... Goh!

Morgen wordt het vechten tussen ons 2 wie als eerste mag stofzuigen en kan ik mijn 70 euro cashback indienen.

8 opmerkingen:

 1. Jinx! Ook een nieuwe Bosch stofzuiger zie ik? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een handig ding. Wel zie ik een groot nadeel. Wat als de batterij / accu leeg raakt (en dat gaat een keer gebeuren)? Dat is de reden dat ik ook geen accuboormachine heb. En veel verlengkabels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat kan inderdaad, wel heb je er 2 accus bij en denk en hoop dat ze de accu voorlopig nog wel aanhouden omdat deze voor meerdere apparaten van Bosch inzetbaar zijn.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ja bevalt heel goed, voor ons heel fijn om mee te zuigen. Ook dat het een handzame kruimeldief is is heel prettig. Ook is er een hele lange flexible zuig mondstuk bij is wat prettig is voor tussen en achter de radiatoren.

   Verwijderen
 4. Snelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
  E-mail ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen