Verlossende aflossers: Online inkomsten 2016

dinsdag 3 januari 2017

Online inkomsten 2016

Om maar meteen offtopic te beginnen :-) vandaag hebben we onze eerste 1.000 euro extra aflossing voltooid en hiermee 1/15e van ons doel voor dit jaar volbracht. Lekker begin en leuke is dat we tegenwoordig via de website direct met mobiel bankieren het geld kunnen overmaken. Dus toen vanmiddag het salaris van Natasja binnen kwam kon ik in de trein op weg van werk naar huis via mijn iPhone naar de website, inloggen met sms code, naar tabblad terugbetalen meteen het geld via de ING app overmaken. Kreeg ook meteen de nieuwe lasten door welke ik de printscreen van mijn telefoon nog snel doorstuurde naar Natasja om haar ook te feliciteren met ons eerste mijlpaaltje in het nieuwe jaar.

Maar dat terzijde want ik wilde bloggen wat onze online inkomsten voor het jaar 2016 zijn. Hierbij tel ik alleen mijn activiteiten. Natasja doet her en der ook wat maar dat is vele malen minder dan wat ik hier opsom.

TOTAAL 2016: 892,83 EURO

Adsense: magiknietmelden,00 euro
Heb ik begrepen dat ik hier niet openlijk over mag bloggen volgens Google bloggers en doen we het maar niet. Wie bekend is met het minimum bedrag dat Google hanteert eer het je je eerste geld kan laten overmaken kan opmaken wat ik eind dit jaar nog net bereikt heb.  En dat na 1,5 jaar bloggen! Zolang je bloggen lekker en leuk vind dan is dit een traag groeiende inkomsten maar toch over 1,5 jaar is het beter dan de rente op je spaar! Je mag dit best dan ook tot passief inkomen rekenen.

Qurrent vriendenkorting: 222,50 euro
Via mijn vriendenkorting link voor Qurrent heb ik in totaal 222,50 euro verdiend. Begon met een voordeel van 12,50 voor mij en de overstapper en is inmiddels 25 euro geworden voor beide partijen. Niet alle aanvragen werden doorgezet, zo zijn er totaal 3 niet voltooid en 2 staan nog op status open. Maar door de link te delen aan vrienden en op mijn blog neer te zetten heeft het dus extra opgeleverd. Toch een leuke extra korting op je eigen energie verbruik.
WIL JE LID WORDEN, klik hier

Klezzer review site: 296,11 euro
In 2016 mee begonnen en totaal 296,11 euro verdiend met reviews schrijven waarvan 36,43 euro nog moet worden uitbetaald. Hier ben ik in het begin ongeveer 40 uur mee zoet geweest om veel te review te schrijven. Daarna lange tijd niets geschreven, maar kreeg mijn aandeel van de wekelijkse inleg. Ik profiteerde van mensen die via mij ook meededen en de review links die ik via diverse social media doorzette. Tegenwoordig verdien ik puur door het aandeel zonder veel te doen en als ik een review schrijf, van een boek wat ik net heb gelezen, dan ben ik er in 5 minuten tot max 10 minuten mee zoet.
WIL JE LID WORDEN, klik hier

Euroclix: 150 euro
Begon er dit jaar nog heel actief mee met marktonderzoeken en mail link klikken, maar dat vond ik naast Klezzer en Recyclix zoveel tijd vragen ten opzichte van wat je er mee kon verdienen, dat ik die 2 activiteiten heb laten varen. In 2016 heb ik in totaal 6x 25 euro = 150 euro laten uitbetalen. En in het laatste 3/4 jaar heb ik voornamelijk euroclix gespaard met aanbrengen van leden of aankopen die ik deed bij webwinkels die via hun ook vindbaar zijn. Bijv. Bol.com en een nieuwe verzekering voor onze woning bij Independer.
WIL JE LID WORDEN, klik hier


Snappcar: 224,22 euro
Met het verhuren van onze auto zijn we eind april mee begonnen en dat liep in de lente en zomertijd lekker door. Tijdens onze verhuizing in september t/m nu hebben we de beschikbaarheid zelf flink dichtgeschroefd en hebben we momenteel weinig aanvragen.
Totaal hebben we met verhuur 224,22 euro verdiend.
WIL JE LID WORDEN, klik hier

Recyclix: -33,00 euro
Tot slot Recyclix, wat nog niet in de groene cijfers staat maar dat zal beginnen in 2017. Momenteel haal ik er mijn eigen geld van totaal 273 euro uit waarvan al 240 euro teruggekomen is. Eind deze maand zal ik mijn eerste echte winst behalen en dus geld verdienen met een gemiddelde van +/- 100 euro per maand (140 euro per 5 wkn). Moet daar wel bij zeggen dat ik het geld van mijn referrals er nog uit moet halen (481,12 euro) om echt te spreken van winst vanuit het bedrijf Recyclix. Maar tot nu toe en 10 maanden verder begint dit de beste investering te worden waarbij je na inleg al meteen weer je investering terug verdiend wat het tastbaarder maakt dan elke crowdfunding. Er is al veel over Recyclix geschreven maar tot op heden profiteert elke investeerder er van, wel of niet afhankelijk van referrals.
WIL JE LID WORDEN, klik hier gebruik dan mijn ID: A8EB-91F6-D10D

Al met al een mooie verdienste waar je extra mee kan aflossen. Door mijn openheid kom ik er niet meer onderuit om dit niet op te geven bij de Belasting. Het is extra inkomsten en dus zal ik dit opgeven. Overigens een leuk discussiepuntje in huize Van der Haven. De vraag of wij onze 'kruimelverdiensten' zo open en bloot moeten publiceren waar de Belasting achter kan komen. Nou bij deze, wil ik wel eerlijk opgeven, dus vandaar geen geheimen. Het is wel hoe het heurt ...

Op naar nieuwe verdiensten in elk opzicht in het jaar 2017. Wij genieten nog steeds van onze beste bezuinigingsslag door te zijn verhuisd naar kleiner en goedkoper mede en juist door extra af te lossen, hier te bloggen en zelf bewuster te zijn gaan consuminderen waarbij online geldverdienen, ook de kleintjes tellen mee!!!, een aandeel heeft.

12 opmerkingen:

 1. Dat zijn mooie cijfers!! En super dat jullie de eerste aflossing alweer hebben gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker hoor andere uitnodigen voor een Ponzi om zelf winst te kunnen maken:

  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1128611.0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste anoniem, je link loopt achter de feiten en daarnaast heb je bij Recyclix geen referral nodig. Als ik vorig jaar meteen 1.000€ euro had geïnvesteerd dan had ik mijn investering zonder afhankelijkheid van iemand anders binnen 8,5 maand eruit. En ponzi is nog steeds niet bewezen. Vermoed ook anoniem dat je nog niet bij bent met de ontwikkelingen bij Recyclix wat logisch is als je er niet bij betrokken bent. Jij succes met jouw quest.

   Verwijderen
  2. Het is duidelijk dat je het Ponzi concept niet zo goed begrijpt, verder zou ik het draadje nog eens goed doorlezen staat zeer veel up-to-date info in.

   Daarnaast zou ik zelf toch wel oppassen om mensen publiekelijk uit te nodigen in een Ponzi, zeker als er financieel gewin vor jou in zit. Voor je het weet heb je een rechtzaak aan je broek.

   Verwijderen
  3. Jij noemt het ponzi, ik niet en uit die gedachte nodig ik geen mensen uit beste anoniem. Er zijn geen gedupeerden bekend alleen aannamens van mensen zoals jij. Laat mij een officieel veroordeeld bericht zien waar justitie zegt dat Recyclix ponzi met mogelijke consequenties en dan kunnen we verder op dit draadje.

   Verwijderen
 3. Anoniem, ik zie nu pas actuele discussie op forum op laatste blz. Dat zouden ze met zo'n draadje eens om moeten keren. Ik zal dit wel volgen, heb globaal gelezen maar kom er nog niet verder mee. Maar in de ponzi gedachte zal Recyclix uiteraard zogenaamd de stekker er uit kunnen trekken omdat ze niet verder kunnen door een zogenaamd excuus terwijl dit komt omdat ze achtervolgt worden.
  Wel wil ik zeggen dat men helemaal niet afhankelijk hoef te zijn met investering van anderen om hier rendement uit te halen. We gaan het zien. Ik zal het draadje globaal volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet om te zeuren, maar mijn hoeveelheid kilo's is deze week opeens gehalveerd door een brand in Polen. Ik heb heb even gegoogled, maar daar is niets te vinden over een brand in poloen op een vuilnisbelt..
   Is dat jou ook overkomen?

   Verwijderen
  2. ja dat is iedereen overkomen inderdaad. ik heb de brand niet geverifieerd op google, via de website zijn er links naar media, maar dat zegt met niet zo veel.

   Verwijderen
  3. Ik blog er vandaag ook over. Als je in het Pools googlet vind je wel wat, er wordt zelfs wat een recycling bedrijf vermeld..

   Verwijderen