Verlossende aflossers: Yolo Family Bitcoin

donderdag 26 oktober 2017

Yolo Family Bitcoin


Net bij DWDD een item over een familie, vader, moeder en 3 dochters, die al hun vermogen hebben omgezet naar bitcoins. Ze wonen in een vakantiepark en hebben afgelopen jaar al een lange wereldreis gemaakt. Ze noemen zich de YoloFamilyTravel op internet. Zie hier hun blog Yolo Familytravel.com

Het werd gebracht dat deze familie alles in bitcoins heeft omgezet met de hoop dat ze over een aantal jaren miljonair zullen zijn. Dat nuanceerden ze zelf nog even aan tafel omdat ze met of zonder het hopende succes toch volste vertrouwen hebben om bij stevig verlies weer met werken het hoofd boven water te houden. Sterker nog, ze hebben inmiddels geleerd dat ze niet zo veel materiële spullen nodig hebben om gelukkig te zijn. Ik keek dus naar een succesvol HOT (Happy Opportunity rich and Time rich) familie die nu al een beetje FIRE leeft en wellicht met bitcoin succes FIRE (Financial Independence Retirement Early) zal worden. In de tussentijd genieten ze dus als HOTters.

Heerlijk om naar te kijken dat deze mensen dat doen. Mij niet gezien met de inruil met hele vermogen naar bitcoin maar wel geïnspireerd en ook gemotiveerd om verder te dromen en uitdenken dat wij zelf wellicht ook in een vakantiehuis gaan wonen voor een helft van het jaar en ander helft vrijwilligers werk op exotische plaatsen. Ik wil me wel als beach cleaner gaan aanbieden op stranden waar toerisme is en bij een van de bungalows en resorts tegen kost en inwoning en een beetje zakgeld dat werk te doen. Het vliegticket betaal ik dan wel zelf. Wordt dat tenminste ook een goedkope vakantie waar je meteen goed doet. Die gedachte speelde paar weken geleden al bij me op toen we verbleven bij Robinson Bungalows op Sunset Beach op het eiland Koh Rong Samloem in Cambodja. Robinson Bungalows zoeken trouwens vrijwilligers, zie hun facebook pagina bericht van 20 oktober. Dus ...

Na deze uitzending van Didi Taihuttu ben ik nog meer gemotiveerd ons eigen plan uit te denken. HOT zijn we al, maar kan vast HOTter :-)

2 opmerkingen:

  1. Hey Rose, Leuk stuk. Lees vanavond ons nieuwe stuk over de redenen waarom we dzeze stap gemaakt hebben.
    Gr Didi, Romaine, Joli, Juna en Jessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf zou ik het niet durven denk ik. Ik ben toch te bang dat het mis gaat. Misschien als ik een goede buffer heb dat ik dan een gok durf te nemen door een deel te gaan beleggen of in bitcoins te stoppen, maar zover is het nog lang niet. Het is mooi om te zien dat ze gelukkig zijn met minder spullen en het zien van de wereld.

    BeantwoordenVerwijderen