Verlossende aflossers: Overstappen van Greenchoice naar Qurrent

zaterdag 5 december 2015

Overstappen van Greenchoice naar Qurrent

We zijn zojuist overgestapt naar Qurrent.

Na weer wat veldonderzoek op de laptop vanaf de bank, blijkt dit toch ook geld op te leveren. Overstappen is het nieuwe sparen. Je kan je voordeel als rente zien, iets wat je tegenwoordig niet meer van je bank kan verwachten en dus haal je die extra's ergens anders vandaan. 

Die welkomstkorting van Qurrent a 175 euro konden we niet laten liggen. Nu na een paar klikken alles in gang gezet en de overstap wordt geregeld. 

Qurrent is de groenste leverancier dus helemaal ok wat ons betreft. 

TIP 
Ga via Euroclix (en via deze weg lid worden :-) naar Qurrent en neem dan bij overstappen ook je voordeel van 825 euro clix. Echter biedt deze weg je 10 euro aan clix maar heb je op het 175 euro pakket maar 1 jaar prijs vast!

OF BETER VOOR JOU

Maak via mijn link met vriendenkorting :-) gebruik van extra voordeel via vriendenkorting 
Hierbij kan je kiezen voor het pakket met 175 euro + vriendenkorting a 12,50 euro en een voordeliger pakket met 2 jaar prijs vast met notabene lagere tarieven. Ga je voor deze keuze dan heb ik mijn 12,50 euro voordeel en jij de jouwe :-)

Overstappen is door de techniek online en service zo makkelijk geworden dat het steeds meer de moeite waard is.

4 opmerkingen:

 1. Hoi, ik heb gebruik gemaakt van je vriendenkorting, dus als het goed is ontvang je daar bericht van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi P33t, dank voor je gebruikmaking. Worden we allebei beter van! Leuk dat jullie ook overstappen. Bij ons voelt het als een hele goede keuze. Ze zijn groen en reuze voordelig. Ook heeft het ons nu met voorschot meer tot realistischer bedrag geleid ipv te hoog en te ruim. Zo weten we nog beter wat onze maximale vaste lasten zijn en dus weten wat we echt over kunnen houden om te sparen voor extra aflossen.

   Verwijderen
  2. Overstappen is inderdaad veel voordeliger. En dat ze groene stroom leveren is voor ons ook een fijne keuze. Maar merk je veel verschil in greenchoice en qurrent? Ons voorschot was al aardig in balans. Al kregen we altijd wel wat geld terug aan het eind van het jaar, maar dat vind ik ook wel lekker. Beter dan een hoge eindafrekening!

   Verwijderen
  3. Wij moeten nog over maar verwacht geen verschil. Maar om te weten hoe voordelig zijn we gewoon gaan berekenen op het verbruik, hiervoor hebben we ruimere marge beetje bij beetje naar beneden gesteld met marge. Ik vond geld terug ook lekker, maar nu zie ik het liever meteen in portemonnee zodat ik het sneller op de aflos spaar kan zetten.

   Verwijderen