Verlossende aflossers: Overgestapt op KPN glasvezel

maandag 29 juni 2015

Overgestapt op KPN glasvezel

Sinds heden ochtend zijn we overgestapt op KPN glasvezel en dat verkleind niet alleen onze maandelijkse uitgaven in de portemonnee maar heeft ons ook een nog kleiner kastje bij de TV opgeleverd, toch wel wat snellere verbinding via de glasvezel en ons ook nog eens verlost van 1 extra afstandsbediening die we moesten gebruiken. De monteur, gratis service, was zo vriendelijk mijn TV op hotelstand te zetten zodat wij nu met 1 afstandbediening alles kunnen doen. Nou mij hoor je niet klagen en ben een blije klant. Zo zie je maar dat een besparing met overstappen wel meer oplevert dan alleen de financiële lasten.

Dit jaar 6 maanden betalen we 35 euro per maand, vanaf volgend jaar 52,50 euro per maand vergelijken met onze abonnement bij Ziggo van 69,90 euro ... ik bedoel maar :-) En je begrijpt het wel, het verschil stoppen we weer maandelijks in de Aflosspaarpot voor de hypotheek.

Hopelijk is a.s. woensdag onze hybride spaar hypotheekvorm echt omgezet naar annuitair zodat we die lasten ook zien verlagen. Sowieso is onze eerste extra aflossing van 3.000 euro verwerkt op het Aflossingsvrije deel.

Oja nu kijken of onze Humax IHDR 5000c decoder voor Ziggo nog wat oplevert op marktplaats :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten