Verlossende aflossers: Recyclix update 5 - investeringsstrategie

woensdag 18 mei 2016

Recyclix update 5 - investeringsstrategie

Nu ik al een tijdje bezig ben met Recyclix en weet met welke investeringssmaken je aan de gang kan wilde ik wel eens overzichtelijk krijgen waar bij welke investering je terugverdien moment is en wanneer je je winst terug krijgt. Dit heb ik gemaakt op basis van 2 soorten investeringsaanpakken met ieder 3 methodes die je kan hanteren. Hierbij ga ik uit van enkel eigen investeringen zonder extra inkomsten van commissie. Ik kan me namelijk voorstellen dat niet iedereen mensen benaderd om aan te haken en gewoon zelf investeert.

Investeringsaanpak 1
Inleg 20 euro bonus (die je krijgt als je je via mijn ID: A8EB-91F6-D10D je aanmeldt) + 20 euro eigen geld

Investeringsaanpak 2
Inleg 20 euro bonus + 125 euro eigen geld

Methode 2 duurt in aanloop lang maar gaat op den duur het meeste opleveren.

Groene vakken geven aan wat je rond of binnen 1 jaar aan winst verdiend hebt.
Gele vakken geven aan waar methode 2 alle andere modellen in winsthoogte heeft ingehaald.
De winst wordt per uitbetalingsronde cumulatief weergegeven.
Opmerking: vanaf 20 euro kan je altijd tussentijds geld uithalen en hoef je niet elke 5 wkn te wachten. Verder is bij Investeringsaanpak 2 ook keuze in verspreid je inleg inzetten of in 1x.

Je zal zelf moeten afwegen hoe snel je je binnen bereik wilt hebben of dat je met geduld meer opbrengst genereert in afweging het vertrouwen en bestaansrecht van Recyclix om alles werkelijk uitbetaald te zien.

Zelf ben ik te kort bezig (vanaf 29/2/16 zie blog labels Recyclix) om winst uit te betalen. Uiteraard zal ik dat gaan bloggen tegen die tijd. Zelf kies ik voor Investering aanpak 2. Hierbij heb ik gespaard tot 700 kilo's en gaat deze op 'Compound profit' zoals Methode 2 waar ik alles zo snel mogelijk laat groeien in kilo's en waarbij ik na 14 maanden elke 5wkn 72,60 euro kan laten uitbetalen. Het kan ook zijn dat ik tegen die tijd meer geld in stop om het rendement nog groter te maken. Daar is tussentijds alle mogelijkheden toe om dat zo op te bouwen of uit te breiden.

Mocht je interesse hebben zelf te beginnen of vragen hebben, mail me via rixdol[at]hotmail[dot]com. Ik kan me voorstellen dat het niet 123 logisch en te bevatten is. Ook op aanvraag kan ik je de Excel doen toekomen zodat je zelf met je geld en tijd kan uitvogelen.

UPDATE 21 mei 2016
De nieuwsbrief van Recyclix met verslag van Open dag klik hier
Hier is voor mensen die zich enkel met een bonus hebben aangemeld een belangrijke melding te lezen en aanpassing in hun algemene voorwaarden, een citaat:

"An announcement of a crucial importance for the future growth of Recyclix—as well as your and your families’ growth—was made during the Open Days this month. We are planning to establish two new waste recycling facilities in Poland and Latvia.
The first one, which will be located in the city of Nysa in Poland, is scheduled to enter into the operation in autumn of 2016. The second plant, which will be located in Daugavpils, Latvia, is to be open in Q2 2017. When these two waste management factories start functioning, our total monthly waste recycling capacity will be of 3000 tonns per month.
This is yet another important step in the development and global recognition of Recyclix services—and its positive impact on the environment—that will make it possible for us to grow transcontinentally and exponentially.
Our rapid expansion worldwide, bringing more and more people to enter our website and sign up as our partners, requires us to ensure the long-term security and provide a means of constant growth for our investors and members.
This is why we updated our Terms of Use regarding non-depositing members and decided to continue to give the €20 sign-up bonus so that the new users can learn how the system works in a direct way and see for themselves if it’s what they were looking for and whether they would like to join our ever-growing partner pool.
However, all accounts that have no personal deposits made within 60 after signing-up will be deemed inactive and will be no longer available for use. All older accounts, which will not see any personal deposits from today for 60 days onwards, will be removed too."

Verder wil ik jullie dit filmpje van Recyclix niet onthouden die ze gisteren hebben gepubliceerd van hun presentatie die ze onlangs hebben gegeven op de open dagen in Riga, Lativa.

14 opmerkingen:

 1. Grappig, ik heb al die hoge pieten even gegoogled, en geen enkele heeft een linkedin account. De Chief Communication Officer heeft geen enkele hit op google! Misschien regelt ze alleen de communication per postduif...

  Ik kan je excelbestanden niet helemaal volgen, maar het klopt wel ongeveer met qwat ik in gedachte had.
  Ik heb het idee dat er maar twee strategieen zijn:
  -je hebt er alle vertrouwen in, dus je investeert veel geld, en gebruikt compound interest om het kapitaal zo snel mogelijk te laten groeien. Op deze manier verdubbelt je vermogen pak 'm beet elk half jaar. Elke geinvesteerde euro is na 10 jaar ongeveer een miljoen waard!!
  -of je vertrouwt de boel voor geen cent, dus je investeert alleen die gratis 20,-, en je neemt zo snel mogelijk de winst.

  Ik zie geen rede waarom je hier tussenin gaat zitten, door bijvoorbeeld tussentijd winst op te strijken. Als je ook maar een beetje vermoeden hebt dat je met fraudeurs te maken hebt, zou ik er geen eigen geld in steken, want met jou eigen geld maak je de fraude alleen maar erger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed speurwerk Rentenier.

   Ja ik ben helaas niet zo rekenwonder met berekeningen, maar voor mij geeft het wel een globaal beeld van de tijdsduur en de werkelijke winst. Zie geen rede om niet er tussen in te gaan zitten. En dat oneindige winst lijkt mij ook niet reëel inderdaad. Maar in de tussentijd wil ik mijn winst, nieuwe tijdse rente opstrijken.

   Rentenier ik denk dat jij er altijd fraude in zal zien. Iemand uit het nee-kamp zal nooit meer overstappen naar het ja-kamp, je zult altijd elk argument blijven vinden om er tegen te zijn. In de tussen tijd is nog niet voor en tegen bewezen.

   Verwijderen
  2. Ah, ik zie dat Klaus Heusslein echt bestaat! Hij zit op twitter en linkedin. Maar volgens linkedin heeft hij slechts een maandje in augustus 2015 in Polen voor Recyclix gewerkt, sindsdien zie ik zijn naam niet meer verbonden aan Recyclix. Vreemd dat zijn linkedin account niet bevestigt dat hij "head of german division" is.

   Wat betreft het laatste: Ik ben best bereid om de boel te geloven, maar dan moeten ze toch met meer op de proppen komen dat 20 verzonnen managers en eentje die er alleen een jaar geleden een maand heeft gewerkt. De foto's van de fabrieken die ik zie, zien er ook niet echt geloofwaardig uit.

   Verwijderen
  3. Eerlijk is eerlijk ik kan helemaal mee in je denkwijze ook dat is niet onbewezen. Wel vind ik dat ze er heel veel aan doen en laten zien en dat voor een fraude en piramidespel etc etc vind ik dat wel erg veel effort. Maar prima dat je je tegen hier neerzet.
   Ik vind wel dat ieder voor zich moet bepalen of ze mee gaan in wat ik doe of niet en daar zijn/haar verantwoording in neemt.

   Zelf heb ik bij mijn crowdfunding bij PeerbyGO bedenkingen. Niet dat ze frauderen maar de twijfel dat die investering van 500 euro wel juist was gezien ze slecht informeren. Mijn referentie is een eerdere crowdfund project waar we ingestoken hebben en veel open en duidelijker zijn. Ook dat ik zie dat Snappcar het goed aanpakt met zijn dienst een variant van PeerbyGo die al loopt. Ik denk zelf dat ik beter had kunnen doen die 500 euro nu in Recyclix te steken dan in die crowdfunding die zich nog in zoveel opzichte moet bewijzen en me pas tussen 3 en 5 jaar gaat terugbetalen met 30% rendement.

   Verwijderen
  4. Ik vind dat jullie hier zeer licht over denken. Persoonlijk vind ik dat ik veel steekhoudende argumenten heb aangedragen, en het enige wat ik van jullie hoor is "tja, de tijd zal het leren".
   Overal maken jullie reclame voor iets dat er zeer rooskleurig uitziet, maar misschien een piramidespel is.
   Als over een jaar veel van jullie volgers veel verlies hebben gemaakt, en jullie winst, dan zullen jullie je handen wassen in onschuld: "we hebben niemand gedwongen om mee te doen". Maar jullie blog staan alleen positieve verhalen en veel referral-links, en elk negatief geluid wordt weggewuifd.
   Kortom, ik vind jullie handelswijze moreel zeer verwerpelijk.

   Verwijderen
  5. Ik sta open voor je kritiek en laat het ook staan omdat ik vind dat mensen ook jouw kant mogen lezen. Dat je het inmiddels verwerpelijk vind dat vind ik jammer. Ik probeer juist open aan te geven waar ik aan mee doe en ja ik profiteer van mensen die ook kiezen om er aan mee te doen en daar doe ik niet moeilijk over maar zal net als het Rijke wijf ook hier nogmaals benadrukken dat ieder op eigen verantwoording zijn geld insteekt. Zelf vind ik dat ik open en eerlijk handel, maar als je nog langer wilt verwerpen dan stel ik voor dat je dat verder doet in je anti-campagne op je eigen blog. Dan dien jij het volk voor list en bedrog.

   Ik geloof er wel in dus maak ik reclame wetende dat ik er niet slechter van wordt als mensen ook dit willen onderzoeken. Geloof niet dat ik daar geheimzinnig over doe.

   Wij hebben ook niemand gedwongen en spreken uit onze ervaring en overtuiging. Afin mijn zuiverheid is niet jouw zuiverheid. Nogmaals tijd zal het leren Rentenier.

   Verwijderen
  6. Laat uw gezonde verstand spreken: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo, zegt marktplaats.
   Rentenier heeft idd een aantal steekhoudende argumenten aangedragen.
   Die je natuurlijk met "ik geloof er wel in" zeer sterk heb weten te weerleggen.
   Eens even gekeken wat er nog meer over te vinden is op het internet. En het ziet er niet goed uit...
   Bijvoorbeeld;
   http://affiliateunguru.com/recyclix-review-genuine-opportunity-or-well-planned-scam
   Doe er mee wat je wilt.

   Verwijderen
  7. RJ, dat is een mooie uitgebreide actuele analyse / review waar ik hier weinig tegen in te brengen hebt. Maar nogmaals ik er zelf half in zit, ja ik moet het eerst nog zien als ik mijn winst hebt uitbetaald gekregen en nee ik ben ook benieuwd of dit niet gewoon een nieuwe vorm is van geld verdienen. Van het begin heb ik aangegeven dat ik dit onderzoek en gaande weg er enthousiast over ben geworden. Wel kies ik er zelf voor weinig zelf eigen geld in te steken en vind het niet erg als anderen net als ik ook gaan onderzoeken. Mochten wij de vroege aanhakers blijken die nog kunnen profiteren van winst (dat wat je zelf er uit weet te halen) dan heb ik mijn geld er uit. Maar ondanks alle tegenargumenten werkt alles nog steeds en denk ik niet dat ze na 1 jaar de stekker er uit trekken.

   Nogmaals, tijd zal het leren, ik ga er voorlopig mee door en blog als ik dat wil. Ik wil geen zand in iemands ogen strooien maar ik zal mezelf en anderen ook niet beletten het ook te doen.

   Als het op termijn blijkt dat het spam, ponzi allemaal is geweest dan vind ik het bijzonder hoe het zo is uitgedacht, wat mij betreft mijn 20 euro waard. Al het extra is meegenomen.

   Verwijderen
  8. Apart om deze discussie, nu bijna een jaar geleden, terug te lezen! Ik lees graag nieuwe updates van je Recyclix avontuur!

   Verwijderen
  9. Dat snap ik heel goed van je maar er is niet veel te melden 😃 Mijn laatste blog hierover houdt stand. Het is wel fascinerend hoe het allemaal verloopt met recyclix, is een film waard.

   Verwijderen
  10. Niet veel te melden, behalve dan dat de voltallige directie met de noorderzon is vertrokken en dat ze ene Yaroslav Mikhalsky er neer hebben gezet, waarvan het geen verrassing is dat hij ook geen facebook of linkedin account heeft, en ene Igor Pshenychnyi heeft de website daarna gekaapt, zodat de website alleen nog maar "we zijn niet thuis" berichten geeft. Zie ook hier

   Verwijderen
 2. Misschien moet je de naam van je blog veranderen. je bent namelijk alleen nog maar bezig mensen te overtuigen in reyclix te stappen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste anoniem het is niet het enige onderwerp op deze blog, helaas voor jou moet je door deze onderwerpen slalommen maar je kan het ook negeren, blijkbaar vindt je het toch te interessant om er in al je anoniemiteit over te ventileren. Er zijn genoeg interessante blogs die vast beter bij je passen.

   Verwijderen