Verlossende aflossers: Inkomsten april met online geld verdienen

zondag 1 mei 2016

Inkomsten april met online geld verdienen

April inkomsten via online geld verdienen 173,64 euro* met:


DIGITALE SPAARKAART Euroclix - 25 euro
Deze 25 euro kunnen laten uitbetalen na 2 maanden euroclix sparen.
Euroclix is een digitale spaarkaart waar je met klikken op advertenties die via mail binnenkomen, online onderzoeken of via Euroclix bij online aankopen punten kan verdienen. Zo kan je bij 1.000 euroclix al 10 euro laten uitbetalen. Ik spaar altijd tot de eerste 2.000 punten wat 25 euro oplevert.
Via aanbrengen van leden kan je ook commissie krijgen en een winst percentage bij hun aankopen.
TIJD / INSPANNING: 15min - 1 uur per week
WIL JE LID WORDEN, klik hier


REVIEW SITE Klezzer - 50 euro
Nadat ik in de maand februari veel tijd heb gestoken in reviews schrijven om punten te halen en positie te verstevigen heb ik in de maand april per week nog maar 15 minuten nodig door slechts 1 a 2 reviews te schrijven (muziek albums of dvds) en wat reviews te delen via social media kanalen. Ik gebruik daar mijn Google+ account voor. Omdat er sinds kort wekelijks bonussen worden uitgekeerd voor de meeste bijdrages aan reviews, verspreiden van reviews en het aanbrengen van nieuwe reviewers is het snel verdienen momenteel. Zo verdien ik inmiddels +/- 10 euro per week voor 15 minuten werk.
Ook hier profiteer je naast commissie bij aanbrengen van nieuwe reviewers een percentage van de inkomsten van anderen.
TIJD / INSPANNING: 15-30 minuten per week
WIL JE LID WORDEN, klik hier

INVESTERINGS SITE Recyclix - 70,64 euro
Deze bedragen zijn de opbrengsten van commissie a 65,04 euro van partners (referrals) die eigen geld investeerden deze maand en de winst a 5,60 euro wat ik verdiend heb over recyclen van afval in een 5 wkn cyclus.
Dit geld kan ik uit laten betalen maar ik kies hiervoor om mijn investering te vergroten door het geld te gebruiken meer afval te kopen. Zelf heb ik tot nu toe 20 euro eigen geld in gestoken en profiteer ik van het rendement van 20 euro bonus wat overigens iedereen kan gebruiken om te starten via een link van mij.
Doel is om genoeg te investeren tot het punt waar ik elke 5 wkn 20 euro winst kan laten uitbetalen. Dit zal binnen een half jaar te realiseren zijn. Daar zal ik komende maanden apart over bloggen (zie labels: recyclix op deze blog).
TIJD / INSPANNING: geen, behalve je eigen interesse de ontwikkelingen te volgen op de website van Recylix.
WIL JE LID WORDEN, klik hier gebruik dan mijn ID: A8EB-91F6-D10D

AUTOVERHUUR Snappcar - 28 euro
Dit is een aparte uiteraard omdat je fysiek je auto verhuurt, wel gebruik ik hierbij een online dienst/app waar ik in contact kom met huurders. Deze maand is de auto voor 2 dagen verhuurd geweest waarvan wij 14 euro verdienen van de 20 euro verhuurprijs per dag. Onze eerste huurder had de auto 2 dagen nodig.
Ook hier kan ik inkomsten krijgen door commissie met aanbreng van verhuurders.
TIJD / INSPANNING: 1 uur per maand: contact, halen brengen en afstemmen met huurder.
WIL JE LID WORDEN, klik hier

VRIENDENKORTING Qurrent - 0 euro
In de maand maart kreeg ik 25 euro uitbetaald door 2 nieuwe overstappers, deze maand heeft niemand gebruik gemaakt van mijn link op mijn blog.
TIJD / INSPANNING: geen
WIL JE LID WORDEN, klik hier


* Dit totaal is omzet wat deels al is uitbetaald, direct opneembaar, vanaf een bepaalde hoogte kan worden uitbetaald of wat ik tegoed heb.

16 opmerkingen:

 1. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij is het verboden om aan te geven hoeveel je verdient met Adsense. Ze kunnen je dan uit het programma gooien, dacht ik.... Just saying ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor zover ik weet mag je mensen niet aansporen om op advertenties te klikken, meer niet.

   Verwijderen
  2. Lijkt mij ook dat het om aansporen gaat van klikken. Maar ik zal het er uit halen. Wel apart.

   Verwijderen
  3. Ik weet ook niet beter dan dat je daar heel geheimzinnig over moet doen. Ik heb het van Consuminderen gehoord. Nu heb ik nooit alle voorwaarden en handleidingen gelezen. Ik ben er gewoon mee begonnen. Waarom dat niet mag, weet ik niet, je zou denken je maakt reclame voor Adsense, maar toch wordt het niet op prijs gesteld.
   Je mag ook niet op jouw eigen blog op de reclame klikken. Dan gaat er een strafkorting van je maandelijkse inkomen af.

   Verwijderen
  4. Ja, ik vind het ook apart hoor... Maarja, heb het al meerdere keren gehoord dus ik ben er heel voorzichtig mee sindsdien

   Verwijderen
 2. Klopt @daantje. Ik geloof dat je het zelfs niet mag benoemen omdat je anders mensen stimuleert om te klikken. Ikzelf heb geen ervaring mee, maar ik begreep dat ze erg streng zijn en als ze je blokkeren je niks meer uitbetaald krijgt en het onmogelijk is om je ooit weer aan te melden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haal adsense er uit!! Misschien ben je al te laat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik haal Adsense uit voorzorg weg. Daar zit het grote geld ook niet in.

   Verwijderen
  2. Misschien moet je de hele discussie weghalen?

   Verwijderen
  3. Dat is een goed advies van Zuinigaan. Haal dit blog weg, kort het in en zeg gewoon dat je goed geboerd hebt met de dingen die je wel mag vertellen.

   Verwijderen
 4. Haal ook al onze reacties weg die er over gaan. Het mag, het Moet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ga lekker verhuizen en laat die alggroene dijk voor wat het is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rose, heb jij ook een email adres. Ik wil even reageren op een post die je bij het rijke wijf achterliet, maar heb geen zin om iets aan te zwengelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen