Verlossende aflossers: Eerste uitbetaling via Klezzer aangevraagd

zondag 28 februari 2016

Eerste uitbetaling via Klezzer aangevraagd

Na 3 wkn lekker ijverig artikelen wezen reviewen op Klezzer heb ik mijn eerste uitbetaling van 23,02 euro aangevraagd. Na 10 euro kan je dat al laten doen maar ik wilde tot boven de 20 euro wachten om het als investering te gebruiken voor iets nieuws.

Als je op Klezzer kijkt dan zal je zien dat ik op dit moment schrijver van de maand ben wat inhoudt dat ik overmorgen, als de nummer 2 me niet passeert, 3 euro bij verdien als extra bonus. Klezzer heeft zo allerlei incentives om je spaarpot te doen groeien.

Met dat geld bouw ik mijn spaargeld mee op. De nummer 2 en ik hebben een enorme voorsprong op de overige 17 reviewers die nog niet zo actief zijn. Wij 2 hebben door hoe het allemaal werkt en waar ons voordeel ligt op dit moment. Zij vind haar artikelen uit boeken die ze leest of gelezen heeft uit de bibliotheek en ik heb mijn arsenaal aan spullen uit mijn sport en apparatuur (audio, telefoon, laptop, vakantiespullen).

Voor de maand maart heb ik al een 16 tal artikelen klaar liggen die ik nog ga reviewen. De zoekfunctie van Klezzer geeft niet altijd het juiste resultaat terwijl het er wel is.

TIP:
- kijk naar welke winkels er bij Klezzer verbonden zijn
- zoek vervolgens via Google naar het artikel wat je hebt en of dat via de aangesloten winkels van Klezzer naar boven komt. Bijvoorbeeld Bol.com. Dan neem je de titel van het artikel over en zoekt deze via Klezzer (met of zonder EAN nummer).
- maak je eigen lijstje van de producten en schrijf wanneer je tijd hebt, maak op je gemak je foto's en publiceer op jouw moment bij Klezzer.

De gereviewde artikelen heb ik allemaal in bezit of in bezit gehad (aantoonbaar met foto) en dus genoeg om ook mijn punten uit te breiden in de maand maart in de hoop ook dan weer schrijver van de maand te worden.

Klezzer is een review site waar je, als reviewer geld kan verdienen per review. Met het aantal punten wat je er mee kan behalen, tov de aangroeiende spaarpot, wordt je evenredig betaald onder alle reviewers. Op dit moment zijn dat 19 reviewers. Dat betekent dat als je niets meer reviewt je nog wel je punten behoudt. Als je percentage punten hoog blijft kan je nog steeds blijven verdienen zonder nog wat te doen. Daarom dat ik nu nog heel actief ben in deze fase van de site die relatief nieuw is.

Inmiddels zelf interesse? Ze werken ook met het referral systeem. Dit houdt in dat als iemand via jou link zich aanmeldt en actief gaat reviewen, dat jij daar 10% van zijn/haar inkomsten geniet. Dus als je iemand zoals ik onder je krijgt, dan zal je daar zonder wat voor te doen weer aan verdienen. Ik ben bijvoorbeeld via de link van Mevrouw Money Wenkbrauw lid geworden. Zij zelf is niet zo actief maar heeft van mijn 7,18 euro van afgelopen week al wel 0,718 cent verdiend. Is toch snellere rente dan geld op de spaarbank.

Het geld van Klezzer zet ik op mijn spaarpot Investering waar ik met 20 euro eens een gokje ga wagen aan Merchant Shares. Ik wil onderzoeken met mijn investeringsgeld of dat online geldverdienen wat voor me is. Ik zal daar verder over bloggen en uitleggen wat dat allemaal inhoudt. In ieder geval is het een zoektocht naar kleine spaarpotjes om geld te genereren.

2 opmerkingen:

 1. Bij passief inkomen stel ik me geld voor dat binnenkomt zonder dat je er zelf actie voor uitvoert.
  Klezzer klinkt als iets, waar je redelijk veel actie in moet zetten (een flink aantal artikelen schrijven) voor een heel beperkt uurloon, voordat er een vorm van passief inkomen langskomt. Als je geen alternatieve vormen van inkomen hebt, is het wel een manier om inkomen te krijgen. Maar ik vind het niet direct heel interessant.
  Misschien is dit wel een goede manier om een hobby (schrijven of shoppen) deels betaald te doen. Dan is het wel een redelijke deal: de lol van je hobby, en nog iets aan inkomsten. Zo doe ik het met mijn huidige hobby ook (fietsen naar t werk), en dan is het wel slim.
  Voorlopig ben ik op teveel andere projecten gericht om dit te doen. Maar bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je slaat de spijker op z'n kop. Het gaat er vooral ook om hoe je er in zit. Het kost je veel levensenergie en tijd maar als je dat voor jezelf ziet als een les in het leren schrijven of ter vermaak voor je loze uren of als afwisseling. Mijn vrouw speelt elke avond boerderijtje en Sudoku en daar komt geen cent van binnen.

   Het gaat er inderdaad om wat haal je er uit. En als het te veel gedoe is of je bent er op uitgekeken dan moet je niet verder gaan, maar via dit heb je kwa geld niets verloren en als je er verkeerd inzit alleen maar onnodige levensenergie.

   woon werk op de fiets levert ook gezondheid op en genieten van de natuur.

   Als ik met klezzer stop en uitgeschreven ben teer ik zolang als het bespaart en ik in verhouding geld laat stromen. Er zijn niet zoveel artikelen waar ik over kan schrijven. Maand maart nog en dan wellicht af&toe iets.

   Verwijderen