Verlossende aflossers: Inkomsten via internet van deze tijd

maandag 29 februari 2016

Inkomsten via internet van deze tijdOp deze extra dag van het (schrikkel)jaar heb ik me maar eens aangemeld na veel overwegingen bij Recyclix met het verdiende geld bij Klezzer.

Naast Klezzer doe ik 1,5 jaar aan Euroclix, mijn digitale spaarkaart. Om me breder te oriënteren en te onderzoeken wat er zo allemaal speelt tegenwoordig met online verdienen en referrals, ben ik toch overstag gegaan om met minimale inleg van 20 euro een gokje te wagen bij Recyclix.

Bij Recyclix investeer je dus minimaal 20 euro en dat loopt kwa inkomsten op tot meer dan je inleg binnen een bepaalde looptijd met max rendement van 14% binnen 1 cyclus. In die cyclus kan je je terugverdiende 20 euro weer herinvesteren zodat deze nog tijdens de 1e cyclus loopt. Zo bouw je langzaam rendement op rendement tot je op den duur geld van je oorspronkelijke geld hebt terugverdiend.
Afhankelijk van de hoogte van je investering kan je het geld sneller terugverdienen. Door zelf mensen via jouw link aan te laten sluiten verdien jij extra percentages door de inleg van anderen waarmee het terugverdienen versneld wordt. Zelf ga ik nu eerst met eenmalige inleg van 20 euro proberen en aankijken.
Recyclix betaalt uit via gewone bank, bitcoin en paypal.

Of je nu met risico aan crowdfunding meedoet, waarbij je een aantal jaren moet wachten op je rente a 5% of veilig bij Euroclix zoetjes aan verdient, wat al sneller is dan rente op je spaarrekening, zo kan je ook eens een gokje wagen in de wereld waar we allemaal niet weten of we met pyramide spellen, ponzi schemes bezig zijn.

Wat mij opvalt, veilig of niet, alles werkt tegenwoordig met referral links. Zo kan je via Euroclix een bonus verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden, bij Klezzer krijg je door nieuwe leden via jou 10% en energieleverancier Qurrent geeft je 12,50 euro bonus via de vriendenkorting. Inmiddels zijn het voor ons wel alle kleine beetjes. Dus nu tijd voor een stapje verder. Uiteraard blog ik hier mijn vervolg.

Als je net als ik nieuwsgierig bent en dit wilt onderzoeken of je er extra inkomen mee kan genereren dan kan ik je mijn volgende 'referrals' aanraden :-)

Qurrent
Als je via deze link kiest om over te stappen van je huidige energieleverancier naar Qurrent krijg je op hun korting van 55 euro (was toen wij in december overstapten 175 euro) nog een extra 12,50 euro zoals ik.

MIJN ERVARING: Inmiddels heb ik hier al 4 aanvragen binnengekregen via mijn link waarvan 2 reeds uitbetaald, 1 er vanaf heeft gezien en de bedenktijd heeft benut en gisteren een nieuwe aanvraag in behandeling is genomen.

Euroclix
De digitale spaarkaart kan je met eigen aankoopjes via Euroclix (de moeite waard trouwens!) of dagelijkse mail en advertenties aanklikken of korte marktonderzoekjes doen, zo tussen de bedrijven door, geld sparen.

MIJN ERVARING: door diverse grote overstappen van leveranciers en providers via Euroclix en veel onderzoeken heb ik al gemiddeld 25 euro per 2 maanden uit kunnen betalen.


Klezzer
Geld verdienen met reviews schrijven op artikelen wat je overigens geleidelijk aan kan doen omdat je je review te allen tijde kan aanpassen en verbeteren. Met je verdiende punten ten opzichte van de spaarpot die elke week weer aangroeit en de aantal actieve reviewers verdien je geld en als je genoeg punten hebt hoef je er niet veel meer voor te doen. Helemaal niet meer als andere mensen via jou actief bezig zijn. Dat noem je passief inkomen genereren.

MIJN ERVARING: gisteren (28/2/16) mijn eerste verdiende geld laten uit betalen na 3,5 wk 23,02 euro verdiend te hebben, wat vandaag op mijn rekening stond!

Recyclix (gebruik mijn ID om je aan te melden: A8EB-91F6-D10D)
Een investeringssite waar je minimaal 20 euro inlegt. Overigens bij aanmelden krijg je een bonus van 20 euro dus echt inleggen doe je paar dagen later. Dan kan je in een bepaalde periode het geld laten renderen door de recyclefabriek die in Polen staat. En bij 20 euro terugverdienen kan je dit weer herinvesteren en beslissen je winst er voor te gebruiken of er af te romen.

MIJN ERVARING: net vandaag op 29 februari 2016 aangemeld na er al veel over gelezen ten hebben en bijgepraat te zijn door reeds actieve schoonfamilie. Mijn ervaringen zal ik delen op deze blog.
TIP: lees deze blog (DUITS) van iemand die al zijn ervaringen tot zijn eerste inkomsten laat zien.

Ik raad je aan, als je net zo half achterdochtig of nog niet 100% overtuigd bent als ik, alleen met geld te doen wat je als extraatje beschouwt en het verliezen kan. Dus bijvoorbeeld van je inkomsten via Euroclix, Klezzer of verkoopjes via Marktplaats. Ik zelf zie het als speelgeld en neem het niet te serieus. Ik ben het aan het onderzoeken en dan kan het alleen maar meevallen. Maar mijn schoonfamilie is er al reuze enthousiast over en die zijn al een paar maanden mee bezig.

Ik vond zelf wel mooi uit het boek van 'Rijke vader, arme vader': Je moet genieten en het niet te serieus nemen met geld als je wilt investeren. Dat betekent dan ook geen gekke dingen doen en uiteraard met koppie erbij en er niet alles van af laten hangen! Dus alleen met geld wat je kan missen. Maar dat zou je met crowdfunding ook doen, toch?

Dus mijn regel is dat ik pas herinvesteer als ik wat heb terugverdiend en probeer uiteindelijk te investeren met de winst. En in het begin zie ik het als een les en ervaring. Zo waagt de een een gokje met een staatslot van 10 euro, de ander in de casino, ik ga het via deze weg het nieuwe geld verdienen onderzoeken.

Als je vragen hebt over 1 van de bovenstaande links, stel ze gerust aan me. Ik heb me ook veel moeten bijpraten om het een beetje te snappen allemaal. Ook veel rondgesnuffeld op google trouwens. Contacten kan via rixdol1969[at]gmail[dot]com.

Wordt vervolgd ...

19 opmerkingen:

 1. Klinkt als iets waar ik gewoon veiligheidshalve van weg blijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werk ook niet met bedrijven waar je geld in mort leggen. Voor mij voelt dat niet goed ik ben wel benieuwd naar jè ervaringen na een jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar je doet wel in crowdfunding toch?

   Verwijderen
  2. Jazeker. Alleen investeer ik alleen in projecten waar ik 100% achter sta. Bij bovenstaande heb ik mijn twijfels. De constructie klinkt vreemd. Maar ik ben wel benieuwd naar je ervaringen ermee.

   Verwijderen
  3. Daar heb je een goed punt. Je moet bij crowdfunding zeker voor iets staan. Dat hebben wij ook gedaan bij Het Lokaal in Amersfoort en dat blijkt nu echt op voorhand een succes te zijn. Ze communiceren goed, zijn met alles en iedereen al omarmd. Maar lees gerust mee over mijn Recyclix avontuur. Ik hoop er ook meer kijk op te geven. Er gebeurt veel online met centen sparen.

   Verwijderen
 3. Het zou geloof ik ook niet echt iets voor mij zijn, maar ik ben wel benieuwd naar je updates!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat doe ik, ben zelf ook benieuwd, zolang je ergens mee in de plus komt en het leuk vind valt er niets te verliezen, maar snap helemaal dat jullie op de zijlijn meekijken. Wat dat betreft is er niets te vinden wat mensen ECHT netto hebben verdiend. Dat laatst is pas interessant, niet de omzet als je niet vergelijkt wat er in gestopt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben eerlijk: ik ben gewoon te schijterig voor dingen waar ik eerst zelf geld in moet leggen. Waarschijnlijk zal ik daarom ook nooit écht rijk worden ;) Het is niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof niet dat ik er zo rijk van ga worden. Ik zal nooit een chinees worden die helft van z'n vermogen vergokt. Inmiddels consuminderaard en mijn hypotheek heb ik nodig maar ga ik wel afbetalen.
   Ik vind je gevoel legitiem! Ik ben zelf ook heel conservatief er in. En als je het niet wilt moet je het niet doen en daar wordt je geen minder mens of ongelukkiger mens van. Het is erger als je er blind voor gaat.

   Verwijderen
  2. Ik heb me overigens ook aangemeld bij Klezzer, dat vind ik dan wél weer heel leuk :D

   Verwijderen
  3. Ja dat heb ik gezien en bedankt via mijn link! En wat een idee om Horman te reviewen, dat ga ik ook doen, heb zijn boeken ook gelezen. Vooral als je veel boeken leest is dit een mooi iets.

   Verwijderen
  4. Sterker nog: veel van de boekreviews stonden in het verleden op mijn blog. Maar daar staan ze te verpieteren, ze worden nooit gelezen. Dus ik heb ze nu van mijn blog afgehaald en op Klezzer gezet. Ik vind het tot nu toe erg leuk, bedankt voor de tip :)

   Verwijderen
 6. Euroclix is fijn sprokkelspaargeld voor mij. Weinig mensen die zich via mijn link hebben aangemeld, maar ach..alle beetjes tellen mee.
  Poor dad, Rich dad zette me aan het denken over mijn gevoel over arbeid en geld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vooral dat gevoel bij hoe je alles doet. Sinds het boek denk ik vrijer en in veel meer mogelijkheden. Drijfveer is dat ons pensioen geen garantie is. Nu ook de keuze om ons huis te verkopen omdat dit moment een hele mooie is en daarbij ook kleiner kan wonen omdat we zelf willen. Denk ook aan investering bijv. garage kopen om door te verhuren of een camper aan te schaffen om via internet te verhuren. Alle airbnb initiatieven zijn daar voor ideaal. Je hoeft niet rijk te zijn maar het doet je weer bewegen en denken in mogelijkheden.

   Verwijderen
 7. scamanalyze beoordeelt de recyclix site als "poor trust".
  anderen beweren ook dat er wellicht sprake is van ponzifraude
  Het klinkt een beetje als "too good to be true"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die sites heb ik ook gelezen. Maar ik informeer via de blog als ze gelijk hebben. Ik wil ook laten zien wat hier wel of niet rendabel is. Er is nog te weinig echte gedupeerden gevonden (dat willen ze ook vast niet toegeven) of de successen met echt netto winst. Maar 1 ding, er in gaan met serieus het idee er afhankelijk van te zijn en in blijven pompen zonder in de netto winst te komen is niet goed. Daarom dat veel mensen ook vooral focussen in 'zieltjes' winnen waar je van genieten kan. Daar ligt wel een moreel dingetje vind ik zelf. Hoewel iedereen verantwoordelijk is voor zijn keuzes en daden. Nou ja wordt vervolgd ...

   Verwijderen
  2. Bedenk wel dat je ongeveer de helft van deze bijverdiensten weer moet afdragen aan de belastingdienst en dan blijft er maar weinig meer over.

   Verwijderen
  3. Ja daar ben ik ook van bewust maar tot nu toe heb ik dat met euroclix vorig jaar niet gedaan. Goed dat je het nog even aankaart, ik ga komende wk de belastingen doen. Is er nog een drempel?

   Verwijderen