Verlossende aflossers: Klezzer - geld verdienen met reviews schrijven

dinsdag 16 februari 2016

Klezzer - geld verdienen met reviews schrijven

Klezzer is een online review site waar reviewers naar rato worden beloond op hun geschreven reviews, meeliften op verkopen van aangesloten winkels en mensen die via hun link ook actief meeschrijven bij Klezzer.

De bedoeling is dat je een review schrijft over artikelen die jij bezit of gebruikt hebt (liefst met aantoonbaar bewijs van een foto) die bij hun  en verkocht wordt bij een of meerdere aangesloten onlineshops.

Via de zoekfunctie kan je bijvoorbeeld je merk en model schoenen opzoeken en hier een review over schrijven. Naarmate je veel schrijft, aantoonbare foto's kan toevoegen en deelt via social media verdien je ten opzichte van andere reviewers jouw percentage van wat die week in de spaarpot staat. Op dit moment zijn er 16 actieve reviewers en is de verdeling redelijk als je actief en gedegen je review schrijft.

Zo heb ik mezelf al Schrijver van de Maand gemaakt met 43 reviews met 1440 punten. Maar de nummer 2 heeft momenteel slechts 6 reviews geschreven met 447 punten. Zij beschrijft vooral heel uitgebreid. Je wordt extra beloond als je veel tekst schrijft.

Zelf vind ik veel tekst niet relevant, eerder of iemand enthousiast kort en bondig laat weten waarom hij of zij het een fijn product vind. Maar ik pas me wel aan voor de punten. Verder zit er nog 25% die jij kan verdienen als mensen naar aanleiding van jouw review gaan kopen via Klezzer.

Klezzer is een leuke verdienste voor mensen die van (review)schrijven houden wanneer het uitkomt zonder enkele financiële inleg, net als Euroclix, om geld verdienen. Ik zie het zo, je kan je tussendoor tijd opvullen met spelletjes of door af&toe een review te gaan schrijven of zoals bij Euroclix aan online marktonderzoeken meedoet.

Ik heb momenteel binnen 2 wkn 9,80 euro verdiend en bij 10 euro kan ik deze uit laten betalen. De blog van Mevrouw Money Wenkbrauw overtuigde me om ook actief te worden omdat ze liet weten dat ze binnen 1 maand al 10 euro had verdiend en Klezzer direct uitbetaald. Aankomende zondag weet ik meer want dan wordt deze week bijgeschreven en zal ik over de 10 euro komen.

Wat moet je doen?
- aanmelden via deze link en je krijgt 1 euro welkomsbonus
- geen problemen hebben om je profiel te linken aan je Facebook of Linkedin profiel
- reviews schrijven wanneer het jou uitkomt

Wat ik erg prettig vind is dat je de review kan wijzigen door tekst uit te breiden of foto's toe te voegen. Dus soms dan beschrijf ik alvast kort een review op het artikel en vul op een ander moment aan met foto's of meer tekst waarmee ik mijn punten vergroot op de review. Soms schiet me een leuke ervaring waarvan ik denk dit vind een koper ook belangrijk om te weten.

Helaas kan je niet zelf de review verwijderen als je er achter komt dat de review een verkeert model of product blijkt te zijn. Wel kan je Klezzer mailen via support@klezzer.com en ze halen het weg. Mailcontact gaat heel snel, zelfs in het weekend. Ik heb al aantal keren mailcontact uitgewisseld.

Foto tips 
Omdat de QR code verificatie, zoals beschreven bij Klezzer, veels te omslachtig is kan je beter:
- foto's van jezelf met het product maken
- foto's nemen van je Twitter en Instagram berichten. Ik maak een prinsscreen op mijn laptop van de tijdlijn waar je mijn account, product, datum kan zien. Zie voorbeeld van een review van me over Zoggs zwembrillen.

Wil je mij helpen, dan kan je je via volgende link aanmelden:
https://nl.klezzer.com/?ref=L4SBDGkwq1g=
Vervolgens krijg je zelf ook een ref= nummer waarmee jij mensen kan laten aansluiten waar jij 10% geniet van deze actieve reviewers.

In het kader van alle beetjes helpen en sneller dan rente van de bank ;-)

2 opmerkingen:

 1. Goede tip. Ik zal mij er eens in gaan verdiepen. Hoeveel tijd ben je eraan kwijt geweest de afgelopen 2 weken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er totaal wel 12 uur aan kwijt ben, maar dat is alles over deze periode waarvan ik in de eerste dagen fanatiek was. Nu is het sinds 1,5wk beetje bij beetje bijschrijven en uitbreiden.

   Nu bijvoorbeeld zit ik ook een lijstje van producten aan te leggen die ik volgende maand ga inzetten om zo weer extra bonus van schrijver van de maand te maken. Tot vanavond nog een aantal zaken kunnen toevoegen terwijl je iedere keer denkt dat je niets meer hebt. Zo is bij mijn sportspullen een flinke bron. bijvoorbeeld, pedalen, tas, kleding, fitness. Zolang de spullen nog maar te koop zijn.

   Neem gewoon je tijd, dat vind ik er wel relaxed aan. In het begin schreef ik zoveel mogelijk met gevoel dat het af moest zijn totdat ik ontdekte dat je je punten in een review nog kon uitbreiden op een ander moment vanwege de wijziging functie. Dat geeft je ook tijd om foto's op een ander tijdstip te maken of te zoeken.

   Nu is het gewoon ff tussendoor. Hiermee voelt het niet meer als extra tijd maar als ontspanning tijdens werk of vlak voor naar bed gaan.

   Onderwerpen: keuken en keukengerei, kokosolie merk, vitamine, sportkleding, audio apparatuur, fiets, fitness, tassen, boeken, e-books, sportvoeding.

   Verwijderen