Verlossende aflossers: Recyclix update 1 - eerste winst behaald

maandag 21 maart 2016

Recyclix update 1 - eerste winst behaald

3 weken geleden, op maandag 29 februari, meldde ik me aan bij Recyclix. Nadat ik bij Klezzer mijn eerste 20 euro had verdiend met reviews schrijven kon ik dat geld als 'speelgeld' gebruiken bij het online geld verdienmodel Recyclix. Mijn schoonfamilie had al veel tijd in me geïnvesteerd om te laten zien hoe lucratief ze er in bezig zijn. Op de vraag hoeveel winst maak je nu eigenlijk en wat heb je er aan geld al ingestoken, blijft het een beetje vaag. Enige wat ze delen is wat ze omzetten. Tja omzet melden in de 3 nullen is fijn maar als je er ook minstens 3 nullen ingestoken hebt dan zie ik geen winst. Inmiddels hebben ze me wat investeringscijfers laten zien maar nog kan ik er geen echte winst uit halen. Ik wil dat anders doen door te onderzoeken en er open over te bloggen. Zie mijn start blog over het onderwerp. En heb jij zo je bedenkingen en vind je het wel interessant, volg dan deze blog waar ik de komende maanden mijn ontwikkeling zal delen.

Door mijn schoonvader was ik overigens met Recyclix op het verkeerde been gezet omdat hij liet weten dat je naast de 20 euro bonus, die je bij aanmelden krijgt van Recyclix, al kan beginnen. Hij liet me weten dat ik ook zelf minstens 20 euro moest bij doen om alles te laten activeren. Later, na veel lezen op de Recyclix site, blijkt dat eigen geld naast de bonus enkel gunstig voor hem is. Ik had me immers via zijn link aangemeld. Hij krijgt daar 10% provisie over.
Zou jij via mijn link aanmelden dan hoef je er geen eigen geld in te brengen, je kan namelijk al starten met Recyclix met de bonus en kosteloos dit fenomeen onderzoeken. Het is aan jou of je net als ik minstens eigen geld wilt inleggen waardoor ik er dan ook van profiteren kan, maar het is niet verplicht.

Ik heb 20 euro eigen geld dus ingelegd en deed dat via overmaken met gewone bank. Dat gaat prima en het duurt 2 dagen voordat Recyclix die 20 euro laat zien op je account. Vervolgens koop je van die 20 euro, net als bij de bonus, 100 kg 'waste' wat gerecycled wordt.

De inzet van jou is om de 'recycle waste' 5 wkn te laten renderen waar bij je minimaal 2x hoeft te klikken om het proces voor te laten gaan. Maar in de praktijk is het veels te interessant en zal je wel elke dag gaan kijken vermoed ik. Het is grafisch heel mooi weergegeven en je ziet de aangroei van het geld. Overigens kan jij met jouw account ook weer mensen enthousiast maken en laten meedoen. [UPDATE 13-10-16 sinds deze week is het referral systeem gestopt en terug van 4 naar 1 niveau gebracht] Jouw 'referrals' kunnen jou weer extra geld opleveren mits ze naast de bonus inzet ook eigen geld gaan insteken.

De 5 weken cycle is opgeknipt in 2 fases: 1e fase duurt 3 wkn en maakt je geld 2x zoveel waard, 2e fase duurt 2 wkn en waardeert je geld nog meer waard. Op het eind van de cycle kan je beslissen je geld te laten uitbetalen (dit kan bij minimaal 20 euro) of dat je herinvesteert om zo je 'rente' op te sparen of ook weer te gebruiken.

Snap je het nog???
Grafische weergave van de full cycle van 5 wkn, na 3 wkn klik ik weer op Recycle voor de 2e fase.

Ik zit vandaag op mijn bonus inzet op 3 wkn en zal deze dan doorzetten naar de 2e fase van de gehele cyclus van 5 wkn. Op het eind verdien ik 14% rendement en dus over 20 euro 2,80 euro WINST. Maar omdat ik ook mijn eigen geld a 20 euro 2 dagen later heb ingestoken zal ik 5,60 WINST hebben en dan laat ik dit allemaal weer opnieuw recyclen.
Screenshot van vanochtend onderste regel is bonus cyclus, bovenste is eigen geld cyclus.

Visuele weergave van totale investering, op je account beweegt het blokje over de tijdlijn.

Mijn berekening op 40 euro inzet (bonus + 20 euro eigen geld) heeft een terugverdien tijd op mijn eigen 20 euro: 3,57 maanden. Hier ga ik van uit dat ik niet afhankelijk ben van extra bonus via 'referrals' en extra investeringen.
[UPDATE 13-10-16 sinds deze week is het referral systeem gestopt en terug van 4 naar 1 niveau gebracht]
terugverdien tijd eigen inleg
Mijn doel is om eerst die 20 euro terug te verdienen en dan pas met al dat gemaakte winst verder te investeren in Recyclix.

Als je 125 euro eigen geld instopt + 20 euro bonus dan verdien je al 20 euro na 5 wkn. Je terugverdien tijd is echter wel langer, maar als je dit toch wilt blijven investeren is dat sneller uiteraard. Zie mijn excel overzichtje waar ik dat globaal heb berekend.

UPDATE 17:03
Zojuist heb ik mail gehad van Recyclix en heb ik mijn eerste 20 euro (de bonus) met fase 1 (3wkn) afgerond, ik heb al 1,20 euro verdiend (6% over 3 wkn). Ik kan verkopen of recyclen. Ik kies voor laatste want wil de gehele cycle doorlopen.

Even wat printscreens hoe dat er uit ziet:
Overzicht met mijn eerste die klaar is om te verkopen met 1,20 euro winst of nog verder te laten recyclen. Zie 2e vierkantje (mijn eigen geld) die nog loopt en overmorgen klaar is.
Hier het keuze moment om de verkopen of te recyclen. Ik heb voor recyclen gekozen.

1,20 euro winst is bijgeschreven, deze kan ik pas bij 20 euro over laten maken, dus heb nog wat herhalingen van cycles nodig.


18 opmerkingen:

 1. Wat lullig van je schoonvader! Zou hij dat expres hebben gedaan of wist hij het zelf ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou half om half, maar weet wel dat hij er beter van wordt als er wat wordt geactiveerd ;-) Ik wil gewoon niet sturen op ontwetendheid en ik wil het zuiver houden. Ieder moet kiezen in hoeverre hij of zij eigen geld insteekt. De waarheid is, net als bij Klezzer, je verdient het meest met de 'referrals'. Als je die marketing goed doet dan kan je er lekker bij verdienen naast je inzet. Ik wil er open in zijn en niet alleen laten zien wat ik omzet, dat kan voor sommige mensen zand in de ogen strooien zijn. Het blijft een systeem waarbij je afhankelijk bent van wat anderen weer doen.

   Verwijderen
 2. Klinkt als een ingewikkeld pyramidespel waarbij de winst niet echt hoog is. Mensen zullen het heel lang lang laten staan om zoveel mogelijk winst te genereren, maar dan moet je nog maar zien dat je dat uiteindelijk ook uitbetaald krijgt. Ik heb best veel argwaan tegen dit soort zaken, dat merk je zeker wel. ;)
  Ik hoop dat het je brengt wat je ervan verwacht, ik hoop dat ik ongelijk heb....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb niet te veel verwachtingen en 'time will tell'. De rente op een spaarrekening is al helemaal om te huilen dus al dit soort nieuwe vormen waar je zelfs zonder te veel tijd en geld wat kan verdienen is meegenomen. Net als Euroclix en Klezzer.

   Verwijderen
 3. Ik snap er eerlijk gezegd maar weinig van. Wel 'handig' van je schoonvader...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over 4 maanden kan ik je laten weten of ik mijn eigen 20 euro er uit heb en nog aan dit systeem deelneem waar ik geld mee verdien. Wordt vervolgd dus.
   Ja schoonvaders ... ;-)

   Verwijderen
 4. De site ziet er inderdaad gelikt uit maar ik krijg ook visioen van Multi-Level-Marketing goeroes. Als er werkelijk 14% rendement in 2 weken gemaakt kan worden dan zou elke bank klaar staan om het geld te lenen wat ze nu bij mensen weghalen denk ik..

  http://affiliate-sale.com/recyclix-hyip-review-turning-waste-into-profit
  http://scamanalyze.com/check/recyclix.com.html

  Ik zet m'n geld in op een Ponzi-scheme / piramidespel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het je over een tijdje wellicht bevestigen of ontkrachten of ik er dupe van ben. Overigens vind ik de aangedragen reviews ook nog niet hard genoeg. De hypotheekmarkt en banken zijn ook 1 groot piramidespel. 14% in 5 wkn is het overigens, maar dan nog is dat heel veel. Het is net zoiets als de huizenmarktbubbel of je geld stoppen in aandelen, de laatste slaan de plank mis.

   Verwijderen
  2. Dan zou ik je zeker nog wat meer verdiepen in aandelen overigens, is namelijk best interessant.

   Ik hoop dat het wat gaat worden, misschien zit je op tijd in het spel, dan werkt het voor jou iig.

   There is no such thing as a free lunch ;)

   Verwijderen
  3. aandelen hebben ook risico's. hier hun actieve Facebook pagina: https://www.facebook.com/recyclix/ ze zouden deelnemen aan een beurs in Brussel, is door aanslagen afgezegd.

   Verwijderen
 5. Dit lijkt mij een piramidespel. Pas op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan, maar zie hier hun actieve Facebook pagina: https://www.facebook.com/recyclix/ ze zouden deelnemen aan een beurs in Brussel, is door aanslagen afgezegd. Vorig jaar namen ze deel aan beurs in Duitsland.

   Verwijderen
 6. Ik lees het weer "piramide spel" en "ponzi" en wordt er moedeloos van.
  Ik snap dat een gezonde voorzichtigheid en wantrouwen in deze tijd en met projecten op internet heel verstandig is.
  Ik heb wel veel moeite met mensen die de gemelde termen gebruiken zonder dat er enige grond voor is of ervaring mee hebben want het schaad een project mogelijk volledig onterecht.
  Ik heb zelf ook een recyclix account en ken meerdere mensen die er al een leuk rendement uit halen maandelijks (na enige tijd laten groeien zoals gemeld)
  Uiteraard met een ander bedrag als 20 euro!
  Ikzelf vind instappen in een project als dit met een bedrag van 20 euro wat onnozel maar het kan/mag dus moeten mensen zelf weten.
  Op de bank brengt je geld alvast niks op.
  Ik lees dat de eerste ingelegde 20 euro na 3,57 maanden volledig terug verdiend wordt? Heel vervelend rendement toch? 100% return on invest in 1/3 van een jaar.... zou dat zomaar 250% - 300% kunnen zijn na een jaar niks doen met die 20 euro en laten groeien?
  Ik zou ook een hekel aan mijn schoonvader hebben als hij me dit soort projecten aansmeert en zelf daar 2 euro rijker van is geworden door jou die eerste 20 euro uit je zak te kloppen(ja sarcasme) Ow en die "piramide boer" zou wellicht nog eens 0,60 euro voor jou eerste referal, nog eens 0,40 euro voor je tweede referal en dan NOG eens 0.20 euro voor je vierde referal krijgen..... Boefje hoor je schoonvader, denk dat het een wilde avond voor hem wordt! Maar goed dat jij niemand aan gaat sluiten zou ik zo zeggen...

  De feiten hier volgens mij?... je 20 euro heb je zo snel terug omdat de helft van DIE investering wordt bijgelegd met 20 euro door recyclix (40 euro totaal)
  Mijn investering heeft ook die 20 euro maar werken niet zo hard procentueel. Mijn geld zal rond de 6 maanden 100% rendement geven.... tegenvaller!
  Het referals systeem is geen piramide maar een gewone motivatie bonus en dat in 4 levels van 10% voor eerste, 3% voor de tweede, 2% voor de derde en 1 % voor de vierde referal. Alles eenmalig dus niks piramide!
  Het is gewoon een goed project met een echte fabriek en een transparant systeem.
  Als je de fabriek wilt zien kun je op open dag inschrijven en gaan kijken. Geld gaat van jouw rekening en komt weer terug op jouw rekening zonder wazige internet account.
  Helder transparant en denk dat ponzi wel iets anders is.... (heb ik ervaring mee)

  Elke investering zie ik als een potentieel risico .... en zal hier ook wel aan zitten (denk dan bijvoorbeeld aan in en verkoop plastic prijzen) maar vooralsnog draait het al een aantal jaar en zonder negatieve verhalen, laten we dat zo houden zolang ze het goede duurzame werk verrichten wat ze laten zien en rendementen geven die ze voorspellen.

  Ik geef mensen graag de opportuniteit om OOK op deze leuke manier geld te verdienen.... En jah als "piramide boer" krijg ik dan OOK die referal bonus! Net zoals als jij als die zien wat jij verdient en het dan ook wel willen. Schaam ik me niks voor want het is win-win voor iedereen en het mileu!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste R, ik begrijp de sarcasme en gedrevenheid van je pro betoog niet. Ik lees net het gevoel wat er in de Facebookgroep van Recyclix NL ook heerst als er weer eens mensen met scepsis naar kijken ondanks dat ze er toch geld insteken.

   Ik zeg maar zo, doe jij lekker wat jij wilt en laat ons het op onze manier doen. Ik hoef niet overtuigd te worden van de open dag. Ik lees wel jullie bevindingen.

   Ik voel me prettig met hoe ik er in zit, jij zo te lezen in jou, verschil tussen jou en mij is, dat jij het slecht kan verdragen als mensen er voorzichtiger inzitten. Laat ze toch, jij weet toch dat jij gelijk hebt? Dank komt alles goed ;-)

   Verwijderen
 7. Mijn excuses, ik heb zojuist een redelijk lang bericht gestuurd, maar vergeten mijn mail adres te geven. Excuses

  Met heel hartelijke groet.

  Ronald Lubach
  Slangenburg 8
  7608RR Almelo
  ronaldlubach@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog niets laten uitbetalen door Recyclix, maar na de brand hoor ik voornamelijk negatieve verhalen. En de winst van de afgelopen tijd moest ook ingeleverd worden i.v.m. die brand? Beetje vreemd verhaal. Verdiende winst inleveren? Niet minder toekomstig winst? We wachten af. Ontvangt u nog wel betalingen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stel voor dat je de recyclix pagina op fb blijft volgen. Ik heb vandaag een uitbetalingsverzoek ingediend maar moest daarbij een document uploaden met mijn naam met woonadres wat overeen moet komen met mijn accountgegevens. Deze staat momenteel ter review voor goedkeuring. Als dat akkoord is dan zou de uitbetaling moeten plaatsvinden. Hoelang dat duurt is mij onbekend. Overigens ben ik nu precies 1 jaar bezig en zal hier een blog over publiceren vandaag met de huidige ontwikkelingen.

   Verwijderen
 9. Heeft u het gezien, de nieuwe site https://recyclix.com/
  Heel bijzonder. En ecorevolution.com is niet meer bereikbaar. Tja...

  BeantwoordenVerwijderen