Verlossende aflossers: Klezzer, geld verdienen met reviews blijft vernieuwen

maandag 4 april 2016

Klezzer, geld verdienen met reviews blijft vernieuwen

Klezzer de site waar je geld kan verdienen door reviews te schrijven over artikelen blijft vernieuwen. Gisteren ontvingen we een mail met alle ontwikkelingen en aanpassingen die ze maken om het voor mensen aantrekkelijker te maken om mee te doen. Daar houd ik wel van, een sites die open staan voor feedback en ideeën en zich blijven ontwikkelen. Nog steeds ben ik de nummer 1 in de Wall of fame en samen met 2 anderen hebben we een aanzienlijk deel in de bijdrage van aantallen reviews. Hierdoor verdienen wij inmiddels gemiddeld 5 a 6 euro per week over de te verdelen spaarpot die elke week wordt uitbetaald. Daarnaast genieten wij met gemak ook van de bonus - schrijver, verwijzer en verspreider van de maand. Dat laatste tikt lekker aan maar houd de beginneling wel weg. Gelukkig heeft Klezzer hier wat op gevonden door de bonus per week uit te keren en ook naast de top 3 (nr 1 = 3 euro, nr 2 = 2 euro, nr 3 = 1 euro) ook voor een nummer 4 en 5 (0,50 en 0,25 eurocent) uit te keren. Dat maak het voor beginners leuker. Goed dat ze dat doen, want meer schrijvers meer inkomsten voor Klezzer en meer om uit te keren voor alle review schrijvers.

Zelf ben ik momenteel een beetje leeg met reviewen maar zal mijn positie proberen te verdedigen door wekelijks een aantal muziek albums te reviewen. Ik heb zo'n rijke collectie aan muziek gehad dat ik nog over wat favorieten kan schrijven, maar ik gun de beginners ook hun deel.
Inmiddels ben ik na 101 reviews een beetje schrijvers moe en wil het deze maand wat rustiger aan doen en genieten van mijn passief inkomen die nu uitbetaald wordt door Klezzer. Je blijft namelijk verdienen over jouw aandeel van reviews. Zo heb ik tot op heden vanaf 3 februari, precies 2 maanden, totaal 67,01 euro verdiend. Dat is meer inkomsten dan wat ik bij Euroclix verdien. Daar verdien ik 25 euro per 2 maanden. Daar waar ik bij Euroclix een aantal keren per dag kijk of ik nog een onderzoekje kan doen om euroclix te verdienen, bepaal ik bij Klezzer zelf wanneer ik bijdraag aan mijn eigen inkomsten tijdens mijn loze uurtjes. Dat laatste vind ik inmiddels veel prettiger.

Heb je zelf interesse om artikelen te reviewen dan kan je je via deze link aanmelden. Daar help je mij ook weer mee als je tenminste actief gaat schrijven en kan je zelf ook mensen aan laten haken. Wellicht wordt jij nog Verspreider van de maand.

2 opmerkingen:

  1. Heb je dan al uitgerekend wat je dan per uur verdiend? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee maar dat wordt steeds meer als ik niets meer zou doen en nog geniet van mijn deel van de inbreng. Eerst tijd investeren en dan zo lang mogelijk renderen. :-)

      Verwijderen