Verlossende aflossers: Recyclix update 4 - eerste eigen inleg terugverdiend

zondag 17 april 2016

Recyclix update 4 - eerste eigen inleg terugverdiend

Veel eerder dan verwacht heb ik mijn eerste eigen inleg van 20 euro terugverdiend met Recyclix. Eerder omdat ik met mijn berekeningen niet had gerekend op inkomsten door commissie van actieve 'referrals'. Een manier waar je bij Recyclix ook geld mee kan verdienen.

Als je begint met Recyclix met een bonus van 20 euro en, zoals ik heb gedaan, 20 euro eigen inleg, verdien je na 5 wkn hier 14% rente over als je dat geld weer inzet om opnieuw afval te laten recyclen. Met dat geld herhaal je de procedure, room je de winst af en bij de herhaling verdien je weer die 14%.
Laat je dat 4 x 5 wkn doen dan kan je na 4 maanden je eigen 20 euro terugverdienen en daarna elke 5 wkn je winst binnen halen.

[UPDATE 13-10-16 sinds deze week is het referral systeem gestopt en terug van 4 naar 1 niveau gebracht]
Maar als je ook, net zoals ik, mensen hebt die via je link ook actief worden, zoals bij mij de blogster Het Rijke Wijf deed, dan krijg ik van haar inleg 10%. En als via haar weer mensen actief worden via haar 'referral' link dan krijg ik daar 3% van de inleg. Dit gaat overigens door tot 4 niveaus! Met ook de actieve investeerders van Het Rijke Wijf heb ik al veel eerder 20 euro terugverdiend. Zie printscreen. 

Rechtsboven zie je 16,10 euro, dat is mijn 5,60 euro winst van 1 cyclus van 40 euro (bonus en mijn eigen inleg) na 5 wkn + 10,50 euro van inleg Het Rijke Wijf. Maar dit kan ik pas vanaf 20 euro laten overboeken (dat is een regel). Bij Hold is 16,53 euro totaal gereserveerd voor me. Your earnings is het totale bedrag wat ik met commissie heb verdiend.
Inmiddels heb ik via L2 (downline, 2e niveau) commissie a 16,53 euro die ik 7 dagen na inleg van investeerder pas op mijn conto krijg. Ook een regel. Uitleg is op de FAQ te vinden van de site.
Dus in plaats van 4 maanden te moeten wachten om mijn eigen inleg er uit te halen, kan ik dit binnen 2 maanden al doen. Inmiddels snap ik al veel meer van alle mogelijkheden en het systeem dat ik dat moment van uitbetalen wil laten zitten. Ik kan dit geld namelijk ook weer herinvesteren om zo mijn winst groter te maken op termijn. Net als met sparen, als je geld langer op de bank houdt dan ga je er meer op renderen. En daar zijn verschillende manieren voor. Of dat uitbetalen goed gaat daar ben ik wel van overtuigd. Na zoveel voorbeelden van mensen gezien te hebben weet ik dat dat goed verloopt. Zelf heb ik prettige en duidelijke ervaringen met Recyclix. En met die wetenschap ga ik voor de strategie om meer te verdienen met alle inleg van commissie en winst.

Er zijn 2 opties om te renderen:

Optie 1 is al je winst apart zetten en uitbetalen. Optie 2 (Compound profit) is je omzet en winst automatisch meenemen bij de volgende cyclus om te recyclen. Hiermee koop je automatisch extra afval en groeit het aantal kilo's en daarover je winst.

Ik ga voorlopig voor optie 2 tot het aantal kilo's afval gegroeid is tot 725 kilo. Vanaf dat aantal kilo's kom je op het punt dat je elke 5 wkn 20 euro winst verdiend. Dan ga je voor optie 1 om elke 5 wkn die 20 euro uit te laten betalen.

In welke mate je zelf geld inlegt of verdient en deze inzet bij Recyclix bepaalt hoe snel je je geld tastbaar terug kan krijgen of niet. Zo zijn nog veel meer investeringsmogelijkheden maar zo ver ben ik nog niet. Tegen die tijd zal ik er uiteraard over bloggen.

Misschien leg ik het bovenstaande niet helder uit voor een beginneling, lees gerust alle informatie die je kan vinden op de website van Recyclix of voel je vrij mij te mailen. Het heeft mij ook een tijd geduurd voor ik het allemaal een beetje kon snappen. Mailen kan naar rixdol[at]hotmail[dot]com.

16 opmerkingen:

 1. Dat gaat snel zeg! Wat fijn.
  Ik ga het ook eens wagen ... ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Petra, dank je wel en veel plezier, maar ik heb je al een berichtje via Recyclix gestuurd.

   Verwijderen
 2. Ik ga ook eens kijken, via jouw link aangemeld en van de €20 welkomstbonus afval gekocht.. Eens kijken hoe snel het bij ons gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk en bedankt, ik heb je via Recyclix nog een berichtje gestuurd :-)

   Verwijderen
  2. ik zag het, heb je teruggemaild daar.. :)

   Verwijderen
 3. Klinkt toch wel als een piramidespel...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Nee, dat kan ik aankomende donderdag doen omdat ik dan meer dan 20 euro op de linkerkant heb staan. Maar zoals ik al liet weten wil ik het uiteindelijk niet doen. Ik geloof dat dat wel werkt. Dus ik kies er voor om de 20 euro er nu niet uit te halen maar te gebruiken voor die groeiende investering. Ik heb genoeg voorbeelden gezien dat betaling werkt bij anderen. Daarnaast gaat alles via Recyclix netjes, communicatie via mail, afwerking van alle stadia door mail, registratie. Ik weet niet of je al daar hebt gekeken en zelf voor de grap met bonus iets laat lopen maar dan zie je hoe alles netjes wordt bijgehouden. Zelfs je inkomsten sheet kan je in pdf downloaded als je natuurlijk via belastingen wat moet verantwoorden. Zelf vind ik het reuze indrukwekkend dat het allemaal zo is uitgedacht.

   Verwijderen
  2. Maar binnenkort kan Het Rijke Wijf ook een uitbetaling doen, die zal daar over gaan bloggen!

   Verwijderen
 5. Wat interessant dit! Ik las er al iets over bij Het Rijke Wijf, maar wist niet dat jij de bron was. Ik ben zelf ook al tijdje bezig met 'slimmer met mijn geld omgaan' en het liefst doe ik dat duurzaam en verantwoord. Het klinkt alsof dit daar helemaal in past!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, Het rijke wijf en ik pionieren onder de consuminderaars en bloggen open over onze ervaringen. Tot nu toe ziet het er goed uit.

   Verwijderen
 6. Jaaaaa, ik blogde vandaag over mijn 55 euro die klaar stond voor uitbetaling. Ik heb een bedrag van 30 euro overgeboekt. Ik ben benieuwd hoe snel dat gaat. 25 euro heb ik opnieuw geinvesteerd. Streven is om mijn eigen inleg van 105 euro er op termijn uit te halen. De rest laat ik dan voorlopig staan. Leuk dat het zo goed gaat Rose.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe herken je een piramidespel?
  http://www.nietsnelrijk.nl/piramidespel-waar-herken-je-het-aan/

  Ik zie erg veel van de rode vlaggen hier toch ook terugkomen...sorry ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je link, kan er niets tegen aanzetten, tijd zal het leren of Recyclix het ook is. Wordt vervolgd ...

   Verwijderen
  2. @Meneer en mevrouw ik ben dol op piramidespellen, komt dus goed uit haha. En aangezien wij geen studieschuld hebben en onze hypotheek onder de 73.000 euro is kan ik wel 105 euro missen mocht het niets worden :)) Wel bedankt voor het waarschuwen.

   Verwijderen