Verlossende aflossers: Recyclix update 3 - Eerste volle cyclus voltooid

woensdag 6 april 2016

Recyclix update 3 - Eerste volle cyclus voltooid

Deze week hebben zowel mijn 20 euro bonus als mijn eigen 20 euro de volledige cyclus van 5 weken doorlopen. Dit houdt in dat ik nu 5,60 euro winst heb gemaakt (2x 2,80 euro) na 5 wkn.

Nieuwsbrief Recyclix maart is actueel en tastbaar door hun aanwezigheid in Brussel tijdens de aanslagen omdat ze daar weer meededen aan een beurs.

Hoewel dit voor mij een onderzoeksprojectje was met speelgeld, zoals ik dat al noemde, ben ik wel steeds enthousiaster en met steeds meer vertrouwen in de geloofwaardigheid van het systeem. Het wantrouwen verdwijnt en naarmate ik meer lees op de Recyclix site en over andere investeerders met hun ervaringen, denk ik dat dit toch zeer OK is. Er is geen vaag gedoe in de informatie en ik heb snel contact met supportdesk via mail gehad.
Er zijn veel mensen die actueel ervaringen en advies delen wat het beste is om te doen en deze mensen zijn al langer bezig.
Ik ben inmiddels wel overtuigd dat dit een nieuwe manier is om een bedrijf te funden met een eigentijds terugverdienmodel.

Gezien ik Natasja niet met een zelfde bankrekeningnummer onder mezelf mag zetten als 'referral', gaan we haar account ergens anders onder hangen. Wel had ze onder mij mogen zitten als ze een ander bankrekeningnummer heeft. Dat hebben we niet want we delen een gezamenlijk nummer. Maar ongeacht of ze onder mij hangt of niet profiteert dit huishouden van 2 bonussen van 20 euro die we kunnen inzetten om elke 5 wkn 2,80 euro te verdienen zonder eigen inleg. Onder het account van Natasja zullen we verder geen eigen geld insteken.

Verder zal ik met alle winst die ik via de cyclussen verdien, of via actieve investeringen van 'referrals', inzetten om sneller extra te verdienen. Dit geld zal ik dan herinvesteren in het kopen van 'waste' (afval).
Met Klezzer heb ik nu een aandeel wat zorgt dat ik wekelijks een paar euro per week verdien zonder nog een review te schrijven. Dat geld kan ik tegen die tijd ook inzetten bij Recyclix :-)

Conclusie
Recyclix bewijst zich als prima manier om geld te maken via internet waar nog niets uitwijst dat het verkeerd is of risicovol. Met je 'referrals' kan je extra inkomsten genereren die je of uit laat betalen of herinvesteert bij Recyclix. Dat bepaal je allemaal zelf. Ook is Recyclix zelf op Facebook zeer actief en zijn ze bereikbaar. Er is niets vaags en ze schuwen geen enkele vraag.
[UPDATE 13-10-16 sinds deze week is het referral systeem gestopt en terug van 4 naar 1 niveau gebracht]

Volgende update zal wel over een paar maanden zijn want ik heb nu globaal al veel verteld over de 5 wkn cyclus. Als je vragen hebt dan lees ik dat wel hier onder. Het is best wel veel info om alles te snappen en te plaatsen of het klopt, maar na 5 wkn weet je al veel meer is mijn ervaring.

Wil je zelf onderzoeken? Dan kan je via deze weg een account aanmaken en met die 20 euro bonus als straten om te zien hoe het werkt. Via mijn ID: A8EB-91F6-D10D als sponsor kan je de aanmelding volledig maken.

2 opmerkingen: